Stubbfräsning Halmstad

HO’s Träd & Maskin HB – stubbfräsning Halmstad

Trädfällning
& Stubbfräsning

Stubbfräsning i Halmstad

Välkommen till oss på HO´s Träd & Maskin HB! Vi är baserade i Laholm och verkar över hela Halland med trädfällning och stubbfräsning. Vårt mål är att se till att träden är trygga, problemfria och har möjlighet att frodas långt in i framtiden. Vi är stolta över att erbjuda tjänster som förbättrar din omgivning samtidigt som vi främjar säkerheten och livslängden för dina träd.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök eller om du önskar en offert!

Stubbfräsning Halmstad

Vilka vi är

HO’s Träd & Maskin HB drivs av Håkan och Oscar. Vi har ett stort intresse för träd och skötsel av det gröna, vilket är det som driver oss. I vårt arbete strävar vi alltid efter att genomföra jobbet så bra och säkert som möjligt. Sedan är kunden alltid i centrum hos oss, vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet som både vi och kunden kan vara nöjda med.

Stubbfräsning Halmstad

Vad vi gör

Hos oss finns ett kompetent team som huvudsakligen erbjuder tjänster inom stubbfräsning, trädfällning och röjning. Vi arbetar till viss del även med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning.  Dessutom erbjuder vi rådgivning för att säkerställa att din trädgård, skog eller fastighet har de bästa förutsättningarna för att blomstra och utvecklas på bästa sätt.

Stubbfräsning Halmstad

VÅRA TJÄNSTER

Trädfällning

Ett av våra främsta verksamhetområden är trädfällning. Vi säkerställer säkert och effektivt arbete för att hantera träd i olika storlekar och situationer. Här finns rätt kompetens för att genomföra traditionell trädfällning såväl som sektionsfällning. Vår expertis och utrustning garanterar en noggrann och trygg trädfällning.

Stubbfräsning Halmstad

Vi specialiserar oss på stubbfräsning. Med avancerad utrustning tar vi bort stubbar effektivt och säkert, samtidigt som vi erbjuder kvalitativ flisning för att hantera organiskt material. Tack vare gedigen kompetens kan vi utföra en smidig och pålitlig lösning för att förbättra din utomhusmiljö.

Trädgårdsarbete

Här kan du även få hjälp med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Vi erbjuder bland annat beskärning och rådgivning inom området. Hos oss kommer du och din trädgård få den bästa tänkbara hjälpen.

HO's Träd & Maskin HB

ERIKSDAL RÄNNESLÖVSÄNGAR 224, 312 95 Laholm
070-659 51 12